fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

RUKOVATELJ VILIČAROM U SKLADIŠNOM PROSTORU

O PROGRAMU:

Program osposobljavanja je nastao zbog potrebe polaznika da formaliziraju vještine i znanja za koja posjeduju prethodna praktična iskustva, uvođenja novih strojeva, uređaja, opreme i alata u mehanizirani prijenos tereta, kao i zbog osiguranja konkurentnosti na tržištu graditeljstva i uslužnih djelatnosti.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji. Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području graditeljstva i uslužnih djelatnosti na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u skladištima komunalnih, poljoprivrednih, uslužnih i građevinskih tvrtki.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Konstrukcija viličara i priključaka

Rukovanje viličarom u skladišnom prostoru

Zaštita na radu, zaštita od požara i pružanje osnovne prve pomoći

Praktična nastava

U program osposobljavanja za rukovatelja viličarom u skladišnom prostoru mogu se upisati polaznici koja imaju:

  • završenu najmanje osnovnu školu,
  • navršenih najmanje 18 godina života,
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za rukovatelja viličarom
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares