O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

NAUTIČKI TURIZAM

  • Zbog otvaranja novih vezova u marinama i sve većeg broja jahti usidrenih na obalnim područjima RH, a zbog složenosti posla oko održavanja skupog inventara javlja se sve veća potreba za stručno osposobljenim čistačima.

  • Ovim treningom stječete znanja i vještine koje su potrebne za rad na luksuznim jahtama, što je odličan korak za početak nove karijere!

  • Cilj programa je usavršavanje polaznika koji će svojim stečenim znanjima i vještinama utjecati na pružanje kvalitetnije usluge i upotpuniti ponudu marina.