O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:
 

O nama

grb-bozic

Pučko otvoreno učilište Božić

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj. Kao centar cjeloživotnog obrazovanja temeljna nam je djelatnost školovanje, doškolovanje, prekvalifikacija, usavršavanje i osposobljavanje odraslih za različita zanimanja. U sklopu učilišta djeluje odjel koji brine o profesionalnoj orijentaciji polaznika i mogućnostima njihova zaposlenja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja za rad od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja, te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

 

Misija nam je biti vodeća ustanova za cjeloživotno obrazovanje u ovom dijelu Europe koja doprinosi intelektualnom, društvenom i općem razvoju okruženja, stvarajući nove mogućnosti zaposlenja razvojem multidisciplinarnih programa obrazovanja.

Najtraženija zanimanja

Pučko otvoreno učilište Božić nudi programe obrazovanja za najtraženija zanimanja na tržištu rada, čime imate najveću mogućnost zaposlenja.

Saznajte više

Predavači s iskustvom

U svim našim programima obrazovanja, prate Vas predavači-mentori sa praktičnim iskustvom i psihološko - pedagoško - didaktičkim i metodičkim vještinama rada.

Saznajte više

Opremljene učionice

Pučko otvoreno učilište Božić Vam nudi mogućnost teorijskog obrazovanja u suvremeno opremljenim učionicama i praktičnog obrazovanja u najmodernijem praktikumu.

Saznajte više

Odobrenja i certifikati

Pučko otvoreno učilište Božić posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja, te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Saznajte više