fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

RUKOVATELJ VILIČAROM

O PROGRAMU:

Program osposobljavanja je nastao zbog potrebe polaznika da formaliziraju vještine i znanja za koja posjeduju prethodna praktična iskustva, uvođenja novih strojeva, uređaja, opreme i alata u mehanizirani prijenos tereta, kao i zbog osiguranja konkurentnosti na tržištu graditeljstva i uslužnih djelatnosti.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji. Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području graditeljstva i uslužnih djelatnosti na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u komunalnim, poljoprivrednim, uslužnim i građevinskim tvrtkama.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Konstrukcija viličara i priključaka

Rukovanje viličarom

Zaštita na radu, zaštita od požara i osnovna prva pomoć

Praktična nastava

U program osposobljavanja za rukovatelja viličarom može se upisati osoba koja ima:

  • završenu osnovnu školu,
  • navršenih 18 godina,
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova rukovatelj viličarom
  • vozačku dozvolu određene kategorije
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares