fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

KERAMIČAR – OBLAGAČ

O PROGRAMU:

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za jednostavne poslove u zanimanju keramičara – oblagača kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju. Zbog sve većeg broja apartmana, hotela i ostalih smještajnih jedinica turističko – ugostiteljskog tipa na području Splitsko-dalmatinske županije javlja se potreba za stručno osposobljenim kadrom za postavljanje i oblaganje keramičkih pločica u/van smještajnih jedinica. Keramičar – oblagač je jedno od deficitarnih zanimanja što potvrđuju i javni natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih osoba za ove poslove.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u građevinarstvu na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u građevinskim tvrtkama.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Keramičarski materijali

Jednostavni poslovi keramičara – oblagača

Zaštita na radu

Praktična nastava

U program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju keramičara – oblagača može se upisati osoba koja ima:

  • završenu osnovnu školu,
  • navršenih 18 godina,
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova keramičara – oblagača.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares