O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

RUKOVATELJ PODIZNOM HIDRAULIČNOM PLATFORMOM

CILJ PROGRAMA:

Potrebe polaznika/pojedinca da formaliziraju vještine i znanja za koja posjeduje prethodna praktična iskustva; raširenost poslova na popravcima električnih i drugih instalacija na stupovima i općenito na montaži i otklanjanju kvarova na visini, u ukrcaju i iskrcaju tereta; usklađenost s potrebama tržišta rada i mogućnostima zapošljavanja u području komunalnih i uslužnih djelatnosti, graditeljstva, na tržištu rada EU.

Nastava se izvodi konzultativno.
Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u građevinskim tvrtkama.

Konstrukcija podizne hidraulične platforme

Rukovanje podiznom hidrauličnom platformom

Zaštita na radu, zaštita od požara i prva pomoć

Praktična nastava

U program osposobljavanja za zanimanje rukovatelj podiznom hidrauličnom platformom može se upisati osoba koja ima: završenu osnovnu školu, navršenih 18 godina, liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje ovih poslova.