fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:
  • Program je namijenjen polaznicima koji već izrađuju modele za 3D ispis a žele dodatno usavršiti svoje znanje zbog primjene novih suvremenih tehnologija u 3D dizajniranju.

  • Program je namijenjen polaznicima koji se žele baviti a za to imaju potrebna prethodna predznanja ili se već bave poslovima administratora baze podataka, ali im je potreban daljnji razvoj kroz kontinuirano obrazovanje.

  • Polaznici se osposobljavaju za korištenje aplikacija 3D grafike, oblikuju ideje i razvijaju zamisli do konačnih, razrađenih i vizualno atraktivnih rješenja namijenjenih za 3D ispis.

  • Suvremeno poslovanje u digitalnom svijetu zahtjeva potrebe za stručnim kadrovima za poslove web programiranja. Završetkom programa usavršavanja polaznici će postati konkurentni na tržištu rada i steći suvremena znanja i vještine za obavljanje poslova programera WEB aplikacija.

  • Program je namijenjen polaznicima koji se žele baviti ili se već bave poslovima računalnog operatera. Potrebe za stručnim osobama sa osnovnim znanjem rada na računalu kontinuirano su u porastu što potvrđuje i javni natječaj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih osoba za poslove računalnog operatera.

  • Program je namijenjen kako polaznicima koji već imaju iskustva u poslovima internet marketinga te žele dodatno usavršiti svoje znanje, tako i početnicima bez ikakvog iskustva rada na ovim poslovima

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]

Shares