fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:
  • Program je namijenjen polaznicima koji već izrađuju modele za 3D ispis a žele dodatno usavršiti svoje znanje zbog primjene novih suvremenih tehnologija u 3D dizajniranju.

  • Program je namijenjen polaznicima koji se žele baviti a za to imaju potrebna prethodna predznanja ili se već bave poslovima administratora baze podataka, ali im je potreban daljnji razvoj kroz kontinuirano obrazovanje.

  • Polaznici se osposobljavaju za korištenje aplikacija 3D grafike, oblikuju ideje i razvijaju zamisli do konačnih, razrađenih i vizualno atraktivnih rješenja namijenjenih za 3D ispis.

  • Suvremeno poslovanje u digitalnom svijetu zahtjeva potrebe za stručnim kadrovima za poslove web programiranja. Završetkom programa usavršavanja polaznici će postati konkurentni na tržištu rada i steći suvremena znanja i vještine za obavljanje poslova programera WEB aplikacija.

  • Program je namijenjen polaznicima koji se žele baviti ili se već bave poslovima računalnog operatera. Potrebe za stručnim osobama sa osnovnim znanjem rada na računalu kontinuirano su u porastu što potvrđuje i javni natječaj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih osoba za poslove računalnog operatera.

  • Program je namijenjen kako polaznicima koji već imaju iskustva u poslovima internet marketinga te žele dodatno usavršiti svoje znanje, tako i početnicima bez ikakvog iskustva rada na ovim poslovima

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]

Shares