fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:
  • Barmen je jedno od deficitarnih zanimanja što potvrđuju i javni natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih osoba za obavljanje poslova u ovom zanimanju.

  • Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za obavljanje jednostavnih poslova u zanimanju konobara kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju.

  • Kuhar je jedno od deficitarnih zanimanja što potvrđuju i javni natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih osoba za obavljanje poslova u ovom zanimanju.

  • Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za jednostavne poslove u zanimanju pekara kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju.

  • Program je namijenjen kako polaznicima koji već imaju iskustva u poslovima priprematelja pizza te žele dodatno usavršiti svoje znanje, tako i početnicima bez ikakvog iskustva rada na ovim poslovima. Priprematelj pizza je jedno od deficitarnih zanimanja.

  • Priprematelj pizza i bureka je jedno od deficitarnih zanimanja što potvrđuju i javni natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih osoba za obavljanje poslova u ovom zanimanju

  • Slastičar je jedno od deficitarnih zanimanja što potvrđuju i javni natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih osoba za obavljanje poslova u ovom zanimanju.

  • Sommelier je jedno od deficitarnih zanimanja što potvrđuju i javni natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih osoba za obavljanje poslova u ovom zanimanju.

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]

Shares