fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

RUKOVATELJ STROJEVIMA ZA OBRADU I OTKOP KAMENA

O PROGRAMU:

Program osposobljavanja je nastao zbog potrebe polaznika da formaliziraju vještine i znanja za koja posjeduju prethodna praktična iskustva, uvođenja novih strojeva, uređaja i opreme u mehaniziranom otkopu i izdvajanju (vađenju) i obradi kamena u primarnoj proizvodnji kamena kao strateškog građevnog materijala, kao i zbog osiguranja konkurentnosti na tržištu graditeljstva. Program osposobljavanja ima posebnu namjenu u komunalnim djelatnostima. Program je usklađen s potrebama tržišta rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji. Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području graditeljstva na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u građevinskim tvrtkama i kamenolomima.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Kamen kao građevni materijal

Rukovanje alatima i strojevima za otkop i obradu kamena

Zaštita na radu

Praktična nastava

U program osposobljavanja za rukovatelja strojevima za otkop i obradu kamena može se upisati osoba koja ima:

  • završenu osnovnu školu,
  • navršenih 18 godina,
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares