fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

RUKOVATELJ HIDRAULIČNOM PREŠOM ZA PAPIR

O PROGRAMU:

Program osposobljavanja je nastao zbog potrebe polaznika da formaliziraju vještine i znanja za koja posjeduju prethodna praktična iskustva, razvoja novih tehnologija, strojeva, alata, opreme u izradi prešanih papirnih proizvoda i konstrukcija, kao i zbog osiguranja konkurentnosti na tržištu rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji. Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u proizvodnji papira, grafičkoj i strojarskoj proizvodnji na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u uslužnim i grafičkim tvrtkama.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Materijal za prešanje

Konstrukcija hidraulične preše za papir

Rukovanje hidrauličnom prešom za papir

Zaštita na radu

Praktična nastava

U program osposobljavanja za poslove rukovatelja hidrauličnom prešom za papir se može upisati osoba koja ima:

  • 18 godina života
  • završena osnovna škola
  • liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova rukovatelja hidrauličnom prešom za papir
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares