fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

RUKOVATELJ AUTODIZALICOM

O PROGRAMU:

Program osposobljavanja je nastao zbog uvođenja novih dizaličnih strojeva, uređaja i opreme u mehanizirano dizanje tereta, premještanje i utovar/istovar u tvorničkim halama, montažnim radionicama i skladištima otvorenog i zatvorenog tipa, kao i zbog osiguranja konkurentnosti na tržištu graditeljstva. Program je usklađen s potrebama tržišta rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području graditeljstva i brodogradnje na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u građevinskim tvrtkama.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Konstrukcija autodizalice

Rukovanje autodizalicom

Zaštita na radu

Praktična nastava

U program osposobljavanja za rukovatelja autodizalicom se može upisati osoba koja ima:

  • navršenih 18 godina života
  • završenu osnovnu školu
  • liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova rukovatelja autodizalicom
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares