fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

RUKOVATELJ TRAKTOROM S RADNIM PRIKLJUČCIMA

O PROGRAMU:

Program osposobljavanja je nastao zbog potrebe polaznika da formaliziraju vještine i znanja za koja posjeduju prethodna praktična iskustva, uvođenja novih strojeva u mehaniziranom i tehnološkom procesu izvedbe poljoprivrednih radova te transporta sjemena, gnojiva, pesticida na polja, poljoprivrednih kultura s obrađenog poljoprivrednog zemljišta, kao i zbog osiguranja konkurentnosti na poljoprivrednom tržištu. Program je usklađen s potrebama tržišta rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji. Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području poljodjelstva na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u komunalnim, poljoprivrednim i uslužnim tvrtkama.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Konstrukcija traktora s radnim priključcima

Rukovanje traktorom s radnim priključcima

Zaštita na radu

Praktična nastava

U program osposobljavanja za rukovatelja traktorom s radnim priključcima može se upisati osoba sa:

  • navršenih 18 godina života,
  • završenom osnovnom školom,
  • liječničkim uvjerenjem o zdravstvenoj sposobnosti za rukovatelja traktorom s radnim priključcima 
  • vozačkom dozvolom odgovarajuće kategorije
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares