fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

RUKOVATELJ STROJEM ZA USITNJAVANJE GRANA

O PROGRAMU:

Program osposobljavanja je nastao zbog potrebe polaznika da formaliziraju vještine i znanja za koja posjeduju prethodna praktična iskustva, uvođenja suvremenih strojeva u mehanizirano uklanjanje grana usitnjavanjem i daljnjiim iskorištavanjem kao biomase u poljodjelstvu, voćarstvu, vinogradarstvu, maslinicima, malim obiteljskim gospodarstvima, kao i zbog osiguranja konkurentnosti na tržištu graditeljstva. Program osposobljavanja ima posebnu namjenu u komunalnim djelatnostima. Program je usklađen s potrebama tržišta rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji. Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području poljoprivrede, komunalnih djelatnosti, šumarstva na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u komunalnim, poljoprivrednim, uslužnim i građevinskim tvrtkama.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Konstrukcija strojeva za usitnjavanje grana

Rukovanje strojevima za usitnjavanje grana

Zaštita na radu, zaštita od požara i prva pomoć

Praktična nastava

U program osposobljavanja za rukovatelja strojem za usitnjavanje grana može se upisati osoba sa:

  • navršenih najmanje 18 godina života,
  • završenom najmanje osnovnom školom i
  • liječničkim uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje ovih poslova
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares