fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

RUKOVATELJ STROJEM ZA USITNJAVANJE GRANA

O PROGRAMU:

Program osposobljavanja je nastao zbog potrebe polaznika da formaliziraju vještine i znanja za koja posjeduju prethodna praktična iskustva, uvođenja suvremenih strojeva u mehanizirano uklanjanje grana usitnjavanjem i daljnjiim iskorištavanjem kao biomase u poljodjelstvu, voćarstvu, vinogradarstvu, maslinicima, malim obiteljskim gospodarstvima, kao i zbog osiguranja konkurentnosti na tržištu graditeljstva. Program osposobljavanja ima posebnu namjenu u komunalnim djelatnostima. Program je usklađen s potrebama tržišta rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji. Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području poljoprivrede, komunalnih djelatnosti, šumarstva na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u komunalnim, poljoprivrednim, uslužnim i građevinskim tvrtkama.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Konstrukcija strojeva za usitnjavanje grana

Rukovanje strojevima za usitnjavanje grana

Zaštita na radu, zaštita od požara i prva pomoć

Praktična nastava

U program osposobljavanja za rukovatelja strojem za usitnjavanje grana može se upisati osoba sa:

  • navršenih najmanje 18 godina života,
  • završenom najmanje osnovnom školom i
  • liječničkim uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje ovih poslova
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares