fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

RUKOVATELJ REZALICOM ASFALTA

O PROGRAMU:

Program osposobljavanja je nastao zbog potrebe polaznika da formaliziraju vještine i znanja za koja posjeduje prethodna praktična iskustva, kao i zbog osiguranja konkurentnosti na tržištu graditeljstva. Program je usklađen s potrebama tržišta rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području građenja cestovnih, željezničkih, hidrotehničkih građevina na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u građevinskim i cestarskim tvrtkama.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Konstrukcija rezalice asfalta

Rukovanje rezalicom asfalta

Zaštita na radu, zaštita od požara i prva pomoć

Praktična nastava

U program osposobljavanja za poslove rukovanja asfaltnom bazom se može upisati osoba koja ima:

  • navršenih najmanje 18 godina života,
  • završenu najmanje osnovnu školu,
  • liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za rukovatelja rezalicom asfalta.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]0Shares
0 0