fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

POU Božić – partneri Europske Komisije na EVSW-u 2020

Potaknuta velikim uspjehom prva četiri Europska tjedna vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, Europska komisija sada organizira peti Tjedan kako bi nastavila podizati svijest o važnosti SOO-a. Peto izdanje Tjedna postalo je hibridno događanje radi sigurnosnih mjera koje su poduzete u svrhu zaštite od bolesti COVID-19. Tjedan će se održati od 9. do 13. studenog 2020. u Berlinu, a istovremeno će se moći pratiti i na internetu. Odabir je pao na Berlin jer Njemačka predsjeda EU-om u drugoj polovici ove godine. Osim toga, stotine događanja i aktivnosti povezanih s Tjednom, a koji se odnose na SOO, organizirat će se diljem Europe tijekom cijele godine.

U sklopu tjedna POU Božić u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje RH organizira dvije radionice u sklopu projekta “Modernizacije sustava strukovnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta u pomorskom sektoru”. Tema 1.radionice je usavršavanje nastavnika na praktičnom radu na High Volatage simulatoru brodskog napona, a tema 2.radionice je usavršavanje nastavnika na praktičnom radu na brodskom poligonu za vježbe pravila izbjegavanja sudara na moru – COLREG.

Europska Komisija je projekat odobrila te smo shodno tome postali partneri na 5.Europskom tjednu vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju. Projekat upotpunosti financira EK , a polaznici su nastavnici strukovnih (pomorskih) škola u Republici Hrvatskoj.

Za više informacija o 5.Europskom tjednu vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju možete vidjeti na linku: https://www.eac-events.eu/website/3001/

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares