fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

ZAVARIVAČ TIG, MIG-MAG, REL POSTUPKOM ZAVARIVANJA

O PROGRAMU:

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za poslove zavarivača TIG, MIG-MAG i REL  postupkom zavarivanja kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju.  Zavarivač je jedno od deficitarnih zanimanja što potvrđuju i javni natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih za ove poslove.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području strojarstva, brodogradnje te metalurgije, kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe i cijelog svijeta.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u brodograđevnim tvrtkama i praktikumu učilišta.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Tehnički materijali i uvod u zavarivanje

Zavarivanje TIG, MIG-MAG, REL postupkom

Zaštita na radu

Praktična nastava

U programe osposobljavanja za zavarivača TIG, MIG_MAG i REL postupkom zavarivanja može se upisati osoba koja ima:

  • 18 godina života
  • završenu osnovnu školu
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti obavljanja poslova zavarivača
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares