fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

ZAVARIVAČ TIG, MIG-MAG, REL POSTUPKOM ZAVARIVANJA

O PROGRAMU:

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za poslove zavarivača TIG, MIG-MAG i REL  postupkom zavarivanja kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju.  Zavarivač je jedno od deficitarnih zanimanja što potvrđuju i javni natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih za ove poslove.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području strojarstva, brodogradnje te metalurgije, kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe i cijelog svijeta.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u brodograđevnim tvrtkama i praktikumu učilišta.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Tehnički materijali i uvod u zavarivanje

Zavarivanje TIG, MIG-MAG, REL postupkom

Zaštita na radu

Praktična nastava

U programe osposobljavanja za zavarivača TIG, MIG_MAG i REL postupkom zavarivanja može se upisati osoba koja ima:

  • 18 godina života
  • završenu osnovnu školu
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti obavljanja poslova zavarivača
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares