fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

SOBOSLIKAR – LIČILAC

O PROGRAMU:

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za jednostavne poslove u zanimanju soboslikar-ličilac, kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju. Zbog rasta potražnje kadrova u graditeljstvu, te sve većeg broja apartmana, hotela i ostalih smještajnih jedinica turističko – ugostiteljskog tipa javlja se potreba za stručno osposobljenim kadrom za ličilačke poslove. Program je usklađen s potrebama tržišta rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u soboslikarskim i ličilačkim tvrtkama/obrtima, građevinarstvu, stolarskim tvrtkama/obrtima, na poslovima održavanja, strojarskoj proizvodnji i održavanju, brodogradnji, automobilskoj industriji na tržištu rada RH i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u građevinskim tvrtkama.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Soboslikarski i ličilački materijali

Jednostavni soboslikarski i ličilački poslovi

Zaštita na radu, zaštita od požara i osnovna prva pomoć

Praktična nastava

U program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju soboslikar i ličilac može se upisati osoba koja ima:

  • završenu najmanje osnovnu školu,
  • navršenih 18 godina života,
  • liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje ovih poslova.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares