fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

SKLADIŠTAR

CILJ PROGRAMA:

Zbog priljeva investicija i izgradnje većih pogonskih centara javlja se potreba za sve većim skladištima, a s tim i skladišnim osobljem. Osim što će ovakva vrsta osposobljavanja poslodavcima omogućiti da poslove skladišnog poslovanja obavlja stručna osoba, omogućiti će i nezaposlenim osobama da se osposobe i zaposle na poslovima skladišnog poslovanja.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom RH, s upisom u e-radnu knjižicu.

Nastava se izvodi konzultativno.Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se izvodi u skladišnom prostoru.
Cijena programa je 4.000, 00 kn.

Uvod u skladišno poslovanje

Poslovi skladištara

Zaštita na radu, zaštita od požara i prva pomoć

Praktična nastava

U program osposobljavanja za zanimanje skladištar može se upisati osoba koja ima:

  • završenu osnovnu školu,
  • 18 godina života,
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova skladištara.