fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

POSTAVLJAČ FOLIJA

O PROGRAMU:

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za poslove postavljača monomernih folija na 2D površine i polimernih folija na 3D objekte kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju. Program polaznicima pruža stjecanje novih, inovativnih znanja, vještina i kompetencija koja imaju tržišnu vrijednost, te samim time postaju konkurentniji na zahtjevnom tržištu rada te imaju veću šansu za zaposlenje.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području postavljanja monomernih folija na 2D površine i polimernih folija na 3D objekte na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u ovlaštenim tvrtkama za postavljanje folija.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Vrste folija i namjena

Postavljanje i uklanjanje monomernih folija na 2D površine i polimernih folija na 3D objekte

Zaštita na radu, zaštita od požara i osnovna prva pomoć

Praktična nastava

U program se može upisati osoba koja ima:

  • najmanje završenu srednju školu,
  • najmanje navršenih 18 godina,
  • osnovnu informatičku pismenost čija će se provjera izvršiti u ustanovi prije upisa u program ili pisanim dokaz o potrebnim kompetencijama, 
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova postavljača monomernih folija na 2D površine i polimernih folija na 3D objekte.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares