fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

PJESKAR

O PROGRAMU:

Program je namijenjen onima koji se žele osposobiti za poslove pjeskara i žele formalizirati vještine i znanja koje posjeduju. Polaznici programa, njegovim uspješnim svladavanjem stječu znanja za stručno obavljanje zadaća u provođenju postupaka čišćenja metalnih konstrukcija za zaštitu od korozije (skidanje raznih naslaga sa konstrukcija). Potreba za ovim programom javlja se zbog razvoje brodogradnje.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području strojarstva, brodogradnje te metalurgije, kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe i cijelog svijeta.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u brodograđevnim tvrtkama i praktikumu učilišta.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Svojstva materijala za pjeskarenje

Postupci obrade površina

Zaštita na radu

Praktična nastava

U program osposobljavanja za pjeskara može se upisati osoba koja ima:

  • 18 godina života,
  • završenu osnovnu školu
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti obavljanja poslova pjeskara
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares