fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

MONTER SUHE GRADNJE

O PROGRAMU:

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za jednostavne poslove u zanimanju monter suhe gradnje kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju. Monter suhe gradnje je jedno od deficitarnih zanimanja što potvrđuju i javni natječaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za osposobljavanje nezaposlenih osoba za ove poslove. Stručno osposobljeni polaznici postaju konkurentniji na tržištu graditeljstva te imaju veću šansu za zaposlenje.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u građevinarstvu na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u građevinskim tvrtkama.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Materijali u suhoj gradnji

Jednostavni poslovi montaže suhe gradnje

Zaštita na radu

Praktična nastava

U program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju monter suhe gradnje može se upisati osoba koja ima:

  • završenu osnovnu školu,
  • navršenih 18 godina,
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova monter suhe gradnje.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares