fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

MONTER DIZALA

O PROGRAMU:

Program je nastao zbog porasta potražnje kadrova u graditeljstvu te gradnje novih i rekonstrukcije starih građevinskih objekata različitih funkcija i izvedbe, sve se više postavljaju raznolika i brojna ograničenja u proizvodnji i montaži dizala. Ograničenja se odnose na: dimenziju voznog okna, visinu građevinskog objekta, broj stanica, namjenu dizala, atmosferske uvjete okoline u kojem se nalazi dizalo i sl. Montaža dizala je nastavak realizacije cjelovitog proizvoda dizala i izvodi se ručno. Program je usklađen s potrebama tržišta rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području montaže na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u ovlaštenim tvrtkama za montiranje dizala.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Konstrukcija dizala

Montaža, održavanje i demontaža dizala

Zaštita na radu, zaštita od požara i osnovna prva pomoć

Praktična nastava

U program osposobljavanja za zanimanje monter dizala može se upisati osoba koja ima: 

  • navršenih najmanje 18 godina života,
  • najmanje završena trogodišnja strukovna škola elektro i/ili strojarskog smjera
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova montera dizala
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares