fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

CJEVAR

O PROGRAMU:

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za jednostavne poslove u zanimanju cjevara kao i za one koji žele formalizirati vještine i znanja koje već posjeduju. Ovaj program ima za cilj osposobljavanje za jednostavne poslove u zanimanju cjevar uz odgovarajuću osposobljenost za rad na siguran način, sukladno važećim propisima o zaštiti na radu. Osnovna zadaća ovog programa je osposobiti cjevare za samostalno obavljanje jednostavnih poslova.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području strojarstva, brodogradnje, metalurgije te graditeljstva na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u brodograđevnim tvrtkama i praktikumu učilišta.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Uvod u cjevarstvo

Cjevarski radovi i oblikovanje cijevi

Zaštita na radu i prva pomoć

Praktična nastava

U program osposobljavanja za cjevara može se upisati osoba koja ima:

  • 18 godina života,
  • završenu osnovnu školu
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova cjevara
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares