fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

BRUSAČ

O PROGRAMU:

Program je namijenjen onima koji rukuju ili će rukovati brusilicom za metal i žele formalizirati vještine i znanja koje posjeduju. Zbog porasta građevinskih aktivnosti, otvaranja novih gradilišta i brodogradilišta te obnove starijih objekata sve veća je potražnja za kadrom osposobljenim za rukovanje brusilicom za metal što utječe direktno na tržište rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području strojarstva, brodogradnje, metalurgije te graditeljstva na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u brodograđevnim tvrtkama i praktikumu učilišta.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Konstrukcija brusilice za metal

Materijali za obradu brušenjem

Rukovanje brusilicom za metal

Zaštita na radu

Praktična nastava

U program osposobljavanja za poslove brusača može se upisati osoba koja ima:

  • 18 godina života,
  • završenu osnovnu školu
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti obavljanja poslova brusača
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares