fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

BRODOBRAVAR

O PROGRAMU:

Program je nastao zbog sve većih potreba za osposobljenim osobama za samostalno obavljanje jednostavnih poslova u području strojarstva, brodogradnje te metalurgije. Ovaj program ima za cilj osposobljavanje za jednostavne poslove u zanimanju brodobravara uz odgovarajuću osposobljenost za rad na siguran način, sukladno važećim propisima o zaštiti na radu.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području strojarstva, brodogradnje te metalurgije, kako u Hrvatskoj tako i diljem Europe i cijelog svijeta.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u brodograđevnim tvrtkama i praktikumu učilišta.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Uvod u zanimanje brodobravara

Pripremne radnje izrade i obrade brodobravarskih izradaka

Montaža brodobravarskih izradaka

Zaštita na radu

Praktična nastava

U program osposobljavanja za jednostavne poslove u zanimanju brodobravar može se upisati osoba koja ima:

  • 18 godina života,
  • završenu osnovnu školu
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova brodobravara
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares