fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

AUTODIJAGNOSTIČAR

O PROGRAMU:

Program je nastao zbog podizanja konkurentnosti pojedinca na tržištu rada s obzirom na potrebne kompetencije u ostvarenju početnog zaposlenja, njegovog zadržavanja ili stjecanja novog kada je to potrebno. Cilj ovog programa je usavršiti polaznike i proširiti njihova znanja na području autodijagnostike zbog uvođenja novih tehnologija i profila novih poslova i zanimanja. Program je usklađen s potrebama tržišta rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području autodijagnostike na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Praktična nastava se izvodi u suvremeno opremljenom edukacijskom praktikumu Tokić edukacijskog centra u Zagrebu.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Elektrotehnika i elektronika u autodijagnostici

Računalni sustavi i komunikacija u autodijagnostici

Dijagnosticiranje kvara motora i greške u autodijagnostici

Postupci zaštite okoliša i ekološki aspekti djelovanja

Zaštita na radu i osnovna prva pomoć

Praktična nastava

U program osposobljavanja za zanimanje autodijagnostičar može se upisati osoba koja ima: 

  • završenu trogodišnju školu za zanimanje automehaničar, autoelektričar
  • 18 godina života
  • uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova autodijagnostičara
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares