fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

ANTIKOROZIST

O PROGRAMU:

Program je namijenjen polaznicima koji se žele osposobiti za poslove antikorozista te polaznicima koji žele formatizirati vještine i znanja koje već posjeduju. Povećala se potražnja za osposobljenim antikorozistima osobito u brodogradilištima s obzirom da su ovakve vrste poslova nužne pri procesu proizvodnje novih ili renovacije starih brodova. 

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u sektoru brodogradnje te su povećane šanse za zapošljavanjem i na različitim gradilištima na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno. Osposobljavanje uz rad.
Praktična nastava se obavlja u brodograđevnim tvrtkama i praktikumu učilišta.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Korozija i zaštita od korozije

Materijali i premazi u antikorozivnoj zaštiti

Strojevi i uređaji za izvođenje antikorozivne zaštite

Postupci antikorozivne zaštite

Zaštita na radu

Praktična nastava

U program osposobljavanja za antikorozista može se upisati osoba koja ima:

  • 18 godina života,
  • završenu osnovnu školu
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti obavljanja poslova antikorozista
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares