O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

3D DIZAJNER

Program je namijenjen polaznicima koji već izrađuju modele za 3D ispis a žele dodatno usavršiti svoje znanje zbog primjene novih suvremenih tehnologija u 3D dizajniranju. Polaznici se usavršavaju za modeliranje u 3Ds Maxu aplikaciji, korištenje naprednih tehnika i efekata do izrade konačnih 3D projekata. Zbog široke primjene tehnologije aditivnih postupaka porasla je potražnja za djelatnicima koji su usavršeni za poslove 3D dizajna.

Zbog široke primjene tehnologije aditivnih postupaka porasla je potražnja za djelatnicima koji su usavršeni za poslove 3D dizajna.

Uvod u 3D dizajn

3Ds Max –  modeliranje

3Ds Max – napredne tehnike i efekti

Adobe Photoshop – obrada slike

Vizualizacija

Izrada 3d projekta

Zaštita na radu

U program usavršavanja za poslove 3D dizajnera može se upisati osoba koja ima:

  • završenu četverogodišnju srednju školu u području strojarstva, elektrotehnike ili grafike, gimnaziju prirodoslovno-matematičkog smjera
  • navršenih 18 godina
  • liječničko uvjerenje o sposobnosti za rad na poslovim 3D dizajnera