fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

3D DIZAJNER

CILJ PROGRAMA:

Program je namijenjen polaznicima koji već izrađuju modele za 3D ispis a žele dodatno usavršiti svoje znanje zbog primjene novih suvremenih tehnologija u 3D dizajniranju. Polaznici se usavršavaju za modeliranje u 3Ds Maxu aplikaciji, korištenje naprednih tehnika i efekata do izrade konačnih 3D projekata. Zbog široke primjene tehnologije aditivnih postupaka porasla je potražnja za djelatnicima koji su usavršeni za poslove 3D dizajna.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom RH, s upisom u e-radnu knjižicu.

Nastava se izvodi konzultativno.
Usavršavanje uz rad.
Vježbe se izvode u specijaliziranoj učionici.

Uvod u 3D dizajn

3Ds Max –  modeliranje

3Ds Max – napredne tehnike i efekti

Adobe Photoshop – obrada slike

Vizualizacija

Izrada 3d projekta

Zaštita na radu

U program usavršavanja za poslove 3D dizajnera može se upisati osoba koja ima:

  • završenu četverogodišnju srednju školu u području strojarstva, elektrotehnike ili grafike, gimnaziju prirodoslovno-matematičkog smjera
  • navršenih 18 godina
  • liječničko uvjerenje o sposobnosti za rad na poslovim 3D dizajnera