O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

ZAVRŠNI ISPIT ZA RUKOVATELJE RADNIM I GRAĐEVINSKIM STROJEVIMA – BOŠANA d.o.o. BIOGRAD N/M

Dana 20.01. 2020. u Biogradu na Moru u komunalnom poduzeću Bošana d.o.o. održan je završni ispit za rukovatelja bagerom, rukovatelja strojem za usitnjavanje grana, rukovatelj motornom pilom i rukovatelja motornom kosilicom.

Polaznici su u sklopu teorijske nastave odslušali predavanja iz konstrukcije strojeva, rukovanja i održavanja strojevima, zaštite na radu. Nakon odrađene praktične nastave i ispunjavanja uvjeta za izlazak na završni ispit polaznici su morali položiti pisanu provjeru stručno-teorijskih sadržaja prema planiranim ishodima učenja te provjeru praktičnih vještina u radnim uvjetima rukovatelja.

Za uspješno položen praktični ispit presudna je bila kvaliteta rukovanja i održavanja strojeva. Pred tročlanom komisijom sastavljenom od stručnjaka iz učilišta i poduzeća Bošana polaznici su uspješno savladali programe.

Čestitke svim polaznicima na uspjehu i puno sreće u daljnjem radu!