fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

Završni ispit za rukovatelje radnim i građevinskim strojevima – BOŠANA d.o.o. Biograd N/M

POU Božić se nametnulo kao lider u ovom dijelu Europe u izvođenju obrazovnih programa u području građevinskih i radnih strojeva. Dana 20.01. 2020. u Biogradu na Moru u komunalnom poduzeću Bošana d.o.o. održan je završni ispit za rukovatelja bagerom, rukovatelja strojem za usitnjavanje grana, rukovatelj motornom pilom i rukovatelja motornom kosilicom.

Polaznici su u sklopu teorijske nastave odslušali predavanja iz konstrukcije strojeva, rukovanja i održavanja strojevima, zaštite na radu. Nakon odrađene praktične nastave i ispunjavanja uvjeta za izlazak na završni ispit polaznici su morali položiti pisanu provjeru stručno-teorijskih sadržaja prema planiranim ishodima učenja te provjeru praktičnih vještina u radnim uvjetima rukovatelja.

Za uspješno položen praktični ispit presudna je bila kvaliteta rukovanja i održavanja strojeva. Pred tročlanom komisijom sastavljenom od stručnjaka iz učilišta i poduzeća Bošana polaznici su uspješno savladali programe.

Hvala partnerima “Bošana” d.o.o. na odličnoj organizaciji za nesmetano izvođenje programa na najvišim svjetskim standardima.

Naša prednost:

  • programi su prilagođeni i fokusirani na konkretna i primjenjiva praktična znanja
  • rad u malim grupama
  • individualni pristup svakom polazniku
  • mogućnost priznavanja praktične nastave

Pogodnosti:
– Mogućnost online praćenja nastave (Skype, Zoom)
– Povoljna cijena programa i mogućnost plaćanja u ratama
– Upis u e-radnu knjižicu

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Informacije i prijave: [email protected],
tel.021/558 – 509, mob. 0914782892

Više na: https://poubozic.com/gradevinski-i-radni-strojevi/

Čestitke svim polaznicima na uspjehu i puno sreće u daljnjem radu!
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares