fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Završni ispit za rukovatelje radnim i građevinskim strojevima – BOŠANA d.o.o. Biograd N/M

POU Božić se nametnulo kao lider u ovom dijelu Europe u izvođenju obrazovnih programa u području građevinskih i radnih strojeva. Dana 20.01. 2020. u Biogradu na Moru u komunalnom poduzeću Bošana d.o.o. održan je završni ispit za rukovatelja bagerom, rukovatelja strojem za usitnjavanje grana, rukovatelj motornom pilom i rukovatelja motornom kosilicom.

Polaznici su u sklopu teorijske nastave odslušali predavanja iz konstrukcije strojeva, rukovanja i održavanja strojevima, zaštite na radu. Nakon odrađene praktične nastave i ispunjavanja uvjeta za izlazak na završni ispit polaznici su morali položiti pisanu provjeru stručno-teorijskih sadržaja prema planiranim ishodima učenja te provjeru praktičnih vještina u radnim uvjetima rukovatelja.

Za uspješno položen praktični ispit presudna je bila kvaliteta rukovanja i održavanja strojeva. Pred tročlanom komisijom sastavljenom od stručnjaka iz učilišta i poduzeća Bošana polaznici su uspješno savladali programe.

Hvala partnerima “Bošana” d.o.o. na odličnoj organizaciji za nesmetano izvođenje programa na najvišim svjetskim standardima.

Naša prednost:

  • programi su prilagođeni i fokusirani na konkretna i primjenjiva praktična znanja
  • rad u malim grupama
  • individualni pristup svakom polazniku
  • mogućnost priznavanja praktične nastave

Pogodnosti:
– Mogućnost online praćenja nastave (Skype, Zoom)
– Povoljna cijena programa i mogućnost plaćanja u ratama
– Upis u e-radnu knjižicu

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Informacije i prijave: [email protected],
tel.021/558 – 509, mob. 0914782892

Više na: https://poubozic.com/gradevinski-i-radni-strojevi/

Čestitke svim polaznicima na uspjehu i puno sreće u daljnjem radu!
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares