O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

SPECIJALIST INTERNET MARKETINGA

CILJ PROGRAMA:

Suvremeno poslovanje u digitalnom svijetu zahtjeva ulaganja tvrtki u nabavku novih tehnologija i stručnog osoblja. Upravo u toj činjenici leži opravdanost donošenja programa usavršavanja za poslove Internet marketinga. Završetkom programa usavršavanja polaznici će postati konkurentni na tržištu rada i steći suvremena znanja i vještine za poslove Internet marketinga.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom RH, s upisom u e-radnu knjižicu.

Nastava se izvodi konzultativno. Vježbe se izvode u specijaliziranoj učionici.
DATUM POČETKA: 02.03.2020.

Osnove internet marketinga

Izrada web sjedišta i internet kanali digitalnog marketinga

Marketing društvenih mreža

Kontekstualno oglašavanje

Zaštita na radu

U program usavršavanja za poslove Internet marketinga može se upisati osoba koja ima:

  • završenu četverogodišnju srednju školu u području ekonomije, elektrotehnike, gimnaziju prirodoslovno-matematičkog smjera
  • navršenih 18 godina
  • liječničko uvjerenje o sposobnosti za rad na poslovim internet marketinga