fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

PROGRAMER WEB APLIKACIJA

CILJ PROGRAMA:

Suvremeno poslovanje u digitalnom svijetu zahtjeva potrebe za stručnim kadrovima za poslove web programiranja. Upravo u činjenici visokog stupnja zapošljivosti leži opravdanost donošenja programa usavršavanja za poslove u programera WEB aplikacija. Završetkom programa usavršavanja polaznici će postati konkurentni na tržištu rada i steći suvremena znanja i vještine za obavljanje poslova programera WEB aplikacija.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom RH, s upisom u e-radnu knjižicu.

Nastava se izvodi konzultativno.
Osposobljavanje uz rad.
Vježbe se izvode u specijaliziranoj učionici.

Html jezik i stilske upute

Programiranje u Javascript jeziku

Programiranje u PHP programskom jeziku

Osnove MYSQL baza podataka

Izrada web aplikacija: PHP i MYSQL

Izrada web aplikacija

Zaštita na radu

U program usavršavanja za Programera WEB aplikacija može se upisati polaznik koji ima:

  • završenu četverogodišnju srednju školu računalnog, elektrotehničkog, strojarskog ili grafičkog usmjerenja, gimnaziju prirodoslovno-matematičkog smjera ili završenu četverogodišnju srednju školu i neformalno stečeno znanje u području računalstva koje će dokazati testiranjem prije upisa
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova.