fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

MONTER FOTONAPONSKIH SUSTAVA

O PROGRAMU:

Program je nastao zbog uvođenja novih tehnologija i profila novih poslova, usklađenost s potrebama tržišta rada i mogućnostima zapošljavanja u području obnovljivih izvora energije. Program je usklađen s potrebama tržišta rada.

Program je odobren od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji je izrađen prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji.
Po završetku programa polazniku se izdaje uvjerenje o osposobljavanju, javni dokument propisan zakonom s upisom u e-radnu knjižicu, što omogućava zapošljavanje u području montaže na tržištu rada Republike Hrvatske i EU.

Nastava se izvodi konzultativno.
Praktična nastava se obavlja u ovlaštenim tvrtkama za montiranje fotonaponskih sustava.
Cijena i trajanje programa se utvrđuju zavisno o praktičnom iskustvu rada polaznika kojeg utvrđuje Povjerenstvo učilišta.

Elektrodinamika

Električne instalacije fotonaponskih sustava

Konstrukcije fotonaponskih sustava

Tehničko dokumentiranje

Zaštita na radu

Fotonaponski sustavi

Praktična nastava – montaža fotonaponskih sustava

U program usavršavanja za poslove montera fotonaponskih sustava može se upisati osoba koja ima:

  • završenu srednju školu u području strojarstva ili elektrotehnike,
  • navršenih 18 godina 
  • liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares