fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Online izvođenje preko 100 obrazovnih programa

Iskoristi slobodno vrijeme i obrazuj se od kuće!

Upiši jedan od programa u ponudi učilišta i putem jednostavne aplikacije preuzmi materijale za učenje i polaži ispite online. Svi programi su verificirani od strane MZO te se uvjerenje o osposobljenosti upisuje u e-radnu knjižicu (postoji mogućnost priznavanja stečene prakse za građevinske programe i programe rukovanja radnim strojevima).

Datumi početka programa se kreiraju prema upitima za većinu programa.

Više o ponudi programa na: https://poubozic.com/programi_obrazovanja/

U svrhu organiziranja i provođenja virtualne nastave pokrenut je mrežni portal https://nastava.asoo.hr za sustav redovnog strukovnog obrazovanja. Na portalu je trenutno objavljeno preko 1700 digitalnih sadržaja za učitelje i nastavnike, koje mogu besplatno koristiti i polaznici, ukoliko im takve upute daju isti.

Zahvaljujemo Agenciji za strukovno obrazovanje odraslih na čelu s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH koji su dali potporu za izvođenje nastavnog procesa online.

Iskoristi slobodno vrijeme kod kuće i uloži u znanje. Za vas smo pripremili ponudu za upis u preko 100 obrazovnih programa iz različitih djelatnosti zanimanja. Nastava se izvodi online u grupama i/ili individualno.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares