fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

Online izvođenje preko 100 obrazovnih programa

Iskoristi slobodno vrijeme i obrazuj se od kuće!

Upiši jedan od programa u ponudi učilišta i putem jednostavne aplikacije preuzmi materijale za učenje i polaži ispite online. Svi programi su verificirani od strane MZO te se uvjerenje o osposobljenosti upisuje u e-radnu knjižicu (postoji mogućnost priznavanja stečene prakse za građevinske programe i programe rukovanja radnim strojevima).

Datumi početka programa se kreiraju prema upitima za većinu programa.

Više o ponudi programa na: https://poubozic.com/programi_obrazovanja/

U svrhu organiziranja i provođenja virtualne nastave pokrenut je mrežni portal https://nastava.asoo.hr za sustav redovnog strukovnog obrazovanja. Na portalu je trenutno objavljeno preko 1700 digitalnih sadržaja za učitelje i nastavnike, koje mogu besplatno koristiti i polaznici, ukoliko im takve upute daju isti.

Zahvaljujemo Agenciji za strukovno obrazovanje odraslih na čelu s Ministarstvom znanosti i obrazovanja RH koji su dali potporu za izvođenje nastavnog procesa online.

Iskoristi slobodno vrijeme kod kuće i uloži u znanje. Za vas smo pripremili ponudu za upis u preko 100 obrazovnih programa iz različitih djelatnosti zanimanja. Nastava se izvodi online u grupama i/ili individualno.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares