fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Završni ispit za rukovatelja mosnom dizalicom – NAVALIS d.o.o. Narta

POU Božić se nametnulo kao lider u ovom dijelu Europe u izvođenju obrazovnih programa u području građevinskih i radnih strojeva. Dana 12. – 15.02. 2020. u Bjelovaru (Narta) u poduzeću Navalis d.o.o. održan je završni ispit za rukovatelja mosnom dizalicom. Polaznici su u sklopu teorijske nastave odslušali predavanja iz konstrukcije mosne dizalice, rukovanja i održavanja mosnom dizalicom, zaštite na radu. Nakon odrađene praktične nastave i ispunjavanja uvjeta za izlazak na završni ispit polaznici su morali položiti pisanu provjeru stručno-teorijskih sadržaja prema planiranim ishodima učenja te provjeru praktičnih vještina u radnim uvjetima rukovatelja.

Za uspješno položen praktični ispit presudna je bila kvaliteta rukovanja i održavanja mosnom dizalicom. Pred tročlanom komisijom sastavljenom od stručnjaka iz učilišta i poduzeća Navalis polaznici su uspješno savladali program.

Hvala partnerima “Navalis” d.o.o na odličnoj organizaciji za nesmetano izvođenje programa na najvišim svjetskim standardima.

Naša prednost:

  • programi su prilagođeni i fokusirani na konkretna i primjenjiva praktična znanja
  • rad u malim grupama
  • individualni pristup svakom polazniku
  • mogućnost priznavanja praktične nastave

Pogodnosti:
– Mogućnost online praćenja nastave (Skype, Zoom)
– Povoljna cijena programa i mogućnost plaćanja u ratama
– Upis u e-radnu knjižicu

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Informacije i prijave: [email protected],
tel.021/558 – 509, mob. 0914782892

Više na: https://poubozic.com/gradevinski-i-radni-strojevi/

Čestitke svim polaznicima na uspjehu i puno sreće u daljnjem radu!
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares