fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

Video – 5. Europski tjedan vještina strukovnog obrazovanja u POU Božić

U 5. Europskom tjednu vještina stečenih u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, POU Božić u suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje RH je organiziralo dvije radionice u sklopu projekta “Modernizacije sustava strukovnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta u pomorskom sektoru”. Tema 1.radionice je bilo usavršavanje nastavnika na praktičnom radu na High Volatage simulatoru brodskog napona, a tema 2.radionice je bilo usavršavanje nastavnika na praktičnom radu na brodskom poligonu za vježbe pravila izbjegavanja sudara na moru – COLREG.

U projektu su sudjelovali nastavnici srednjih strukovnih škola u Republici Hrvatskoj kako bi stekli dodatne vještine i znanja praktičnog rada na brodskim uređajima. Osim stjecanja znanja nastavnici su se družili i razmijenjivali svoja iskustva što uvelike doprinosti stjecanju dosatnih vještina. Radionice su održane u skladu s uputama civilne zaštite i mjerama suzbijanja pandemije Covid – 19 te su trajale cijeli tjedan od 09.-13.11.2020. Posljednjeg dana je održana dodjela certifikata o pohađanju radionica koje je nastavnicima uručio osnivač SSM United grupacije dr.sc. Ratko Božić ujedno i perdavač na jednoj od radionica.

U pripremi je i 4.ciklus radionica koje očekujemo u veljači 2021.godine, pa do skorog viđenja pozdravljamo i čestitamo svim sudionicima projekta!

Svim polaznicima, klijentima, predavačima i suradnicima želimo blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2021.!


Shares