fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Usavršavanje nastavnika srednjih pomorskih škola za rad na DP simulatoru

U suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u sklopu projekta “Modernizacija strukovnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta” financiranog od strane ESF-a organizirali smo 5. po redu radionicu stručnog usavršavanja nastavnika pomorskih škola Republike Hrvatske. Tema usavršavanja je rad na suvremenom uređaju dinamičkog pozicioniranja (DP) s ciljem da nastavnici steknu znanja i vještine praktičnog rada u pravim uvjetima rada na brodu. POU Božić tako nastavlja tradiciju organiziranja stručnog usavršavanja nastavnika na suvremenim simulatorima s ciljem da profesori steknu znanja i vještine praktičnog rada u pravim uvjetima rada na brodu. Radionica se održavala od 23.08. – 27.08. 2021. godine. Stručno izlaganje su imali  predavači/eksperti kapetan Josip Belić te Alen Grabner.
Hvala svim sudionicima na suradnji i odlično odrađenim vježbama, a nastavnicima želimo da uspješno prenesu znanje budućim pomorcima.
Učilište posjeduje suvremeni DP simulator
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

 

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares