fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

15. Tjedan cjeloživotnog učenja od 27.09. – 03.10. 2021.

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine, od 27. rujna do 3. listopada, organizira jubilarni 15. Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja.

Informiranje građana o tome kako sami mogu postati dio procesa cjeloživotnoga učenja te njihovo motiviranje da se na taj korak odvaže, okosnica je svakog od proteklih Tjedana cjeloživotnog učenja. Pritom se kampanja svake godine dodatno razvijala, širio se opseg aktivnosti i područja provedbe, kao i broj uključenih institucija, jačala se uključenost ključnih aktera na svim razinama te je, što je posebice važno, neprestano rastao broj građana koji su sudjelovali u nekoj od aktivnosti.

Središnji dan održavanja Tjedna u Splitsko-dalmatinskoj županiji se organizira na splitskim Prokurativama u subotu dana 02.10. od 10 – 14 sati.

POU Božić će imati svoj info štand te će vam djelatnici učilišta biti na raspolaganju u predviđenom vremenu za informacije o programima učilišta kao i o mogućnostima zaposlenja.

Pridružite nam se. Veselimo se susretu!

Središnji dan održavanja Tjedna u Splitsko-dalmatinskoj županiji se organizira na splitskim Prokurativama u subotu dana 02.10. od 10 - 14 sati gdje će POU Božić imati svoj info štand.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

 

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares