fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

NOVO u POU Božić – Ljetna škola stranih jezika

Poznata je činjenica da učenje stranog jezika širi dječje horizonte. Priuštite svojim najmlađima edukativno i zabavno druženje s vršnjacima  Učenjem stranog jezika u predškolskoj i školskoj dobi izgradit će se pozitivan odnos Vašeg djeteta prema učenju stranih jezika općenito.
Pridružite nam se tijekom ljetnih praznika ☀️
Početak: 05.07.2021. (organizirano u jutarnjim i popodnevnim terminima).

Približite djetetu učenje stranog jezika u dobi kad je za to najspremnije i kad će s lakoćom kroz igru, pjesmu i kreativne jezične vježbe postaviti temelje svladavanju stranog jezika.

Termin: ponedjeljkom i srijedom  od 17:00 – 18:00 sati i od 09:00 – 10:00 sati.

Mjesečna rata: 180 kn

Napomena: djeca polaznika programa POU Božić ostvaruju popust pri upisu

Udžbenik nije uračunat u cijenu.

Djeca će u maloj grupi pod stručnim vodstvom voditeljice Ivane Jelavić Šako,  profesorice engleskog i njemačkog jezika s višegodišnjim iskustvom u podučavanju djece svih dobnih skupina naučiti svoje prve riječi iz stranog jezika ili nadograditi već usvojene. Učit će onako kako je to za njih najprirodnije – kroz zabavu, u šarenom svijetu boje i glazbe.

Više info:
📞 021/558 519, 091/4782892
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares