O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

ŠKOLICA ENGLESKOG JEZIKA ZA PREDŠKOLCE

Učenjem stranog jezika u predškolskoj dobi izgradit će se pozitivan odnos Vašeg djeteta prema učenju stranih jezika općenito.

Prijavite svog predškolca  u  Školicu  engleskog jezika koja počinje s radom 14.10.2019. god.

Približite djetetu učenje stranog jezika u dobi kad je za to najspremnije i kad će s lakoćom kroz igru, pjesmu i kreativne jezične vježbe postaviti temelje svladavanju engleskog jezika.

Trajanje: 14.10.2019. do  01.05.2020. godine

Termin: ponedjeljkom i srijedom  od 17:00 – 17.45

Mjesečna rata: 180 kn

Napomena: djeca polaznika programa Pou Božić ostvaruju popust pri upisu

Udžbenik nije uračunat u cijenu.

Djeca će u maloj grupi pod stručnim vodstvom voditeljice Školice Dijane Roglić,  profesorice engleskog jezika s višegodišnjim iskustvom u podučavanju djece svih dobnih skupina naučiti svoje prve riječi iz engleskog jezika ili nadograditi već usvojene. Učit će onako kako je to za njih najprirodnije – kroz zabavu, u šarenom svijetu boje i glazbe.

Prijave i informacije na  [email protected] na kontakt brojeve 021/558-519; 091 478 2892

Prijavite svog predškolca u Školicu engleskog jezika koja počinje s radom 14.10.2019. god.