fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

NOVO – Škola stranih jezika POU Božić

Pučko otvoreno učilište Božić proširilo je ponudu programa obrazovanja sa školom stranih jezika za odrasle. Programi su izrađeni prema smjernicama Europskog referentnog jezičnog okvira te su odobreni od strane nadležnog Ministarstva.

Programi obuhvačaju tečajeve engleskog, njemačkog i talijankog općeg jezika razine A1-C2. Uz to nudimo prilagođene tečajeve stranih jezika za pomorce i osoblje na putničkim brodovima.

U sklopu škole postoji mogućnost jezičnog testiranja za pomorce prema ISF Marlins-u.

Za sve informacije o prijavama za jesenski upisni rok možete se obratiti na: [email protected] ili na kontakte 021/ 558 519; 091/ 478 2892