fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Vježbe u sklopu programa osposobljavanja za njegovatelja

Dana 22.02.2021. započeli smo s izvođenjem vježbi njege starijih i nemoćnih osoba u našem praktikum u sklopu programa osposobljavanja za njegovateljice. Ulogu mentorice preuzela je magistra sestrinstva Mira Talaja koja je s dugogodišnjim radnim iskustvom prenijela polaznicama znanja neophodna za početak rada u domu sa starijim i nemoćnim osobama. Polaznice nakon odrađenih vježbi imaju obvezu proći praktični dio nastave u nekom od ponuđenih domova za starije i nemoćne osobe na području Splitsko-dalmatinske županije s kojim ustanova ima ugovor o poslovnoj suradnji.
Odlična vijest je da za većinu naših polaznica imamo mogućnost zaposlenja u nekom od domova.
Ako i ti želiš postati njegovatelj i brzo se zaposliti imaj na umu da nova grupa ubrzo starta i ostalo je još samo par slobodnih mjesta.
Učilište posjeduje praktikum sa svom potrebitom opremom za nesmetano izvođenje vježbi, kao i kabinama sa tuševima te kutkom za okrijepu i odmor.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

 

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares