fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

Vježbe u sklopu programa osposobljavanja za njegovatelja

Dana 22.02.2021. započeli smo s izvođenjem vježbi njege starijih i nemoćnih osoba u našem praktikum u sklopu programa osposobljavanja za njegovateljice. Ulogu mentorice preuzela je magistra sestrinstva Mira Talaja koja je s dugogodišnjim radnim iskustvom prenijela polaznicama znanja neophodna za početak rada u domu sa starijim i nemoćnim osobama. Polaznice nakon odrađenih vježbi imaju obvezu proći praktični dio nastave u nekom od ponuđenih domova za starije i nemoćne osobe na području Splitsko-dalmatinske županije s kojim ustanova ima ugovor o poslovnoj suradnji.
Odlična vijest je da za većinu naših polaznica imamo mogućnost zaposlenja u nekom od domova.
Ako i ti želiš postati njegovatelj i brzo se zaposliti imaj na umu da nova grupa ubrzo starta i ostalo je još samo par slobodnih mjesta.
Učilište posjeduje praktikum sa svom potrebitom opremom za nesmetano izvođenje vježbi, kao i kabinama sa tuševima te kutkom za okrijepu i odmor.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

 

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares