fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Praktična nastava – Maser

Dana 16.07. u praktikumu POU Božić održan je završni ispit za polaznike programa Maser. Iznimno smo ponosni jer se radi o prvoj grupi polaznika programa kojeg smo pokrenuli u mjesecu veljači 2020.godine. Na pokretanje programa iz zdravstvene djelatnosti smo se odlučili jer zdravstveni turizam sve više postaje grana turizma u najvećoj ekspanziji bilo na području Republike Hrvatske ili na putničkim brodovima, koji sve više trebaju educirane kadrove za pružanje zdravstvenih usluga na brodu.

Samo s vrhunskim i stručnim (medicinskim) kadrom, bogatom turističkom atraktivnošću diljem Lijepe naše, prometnom povezanošću te široko rasprostranjene prirodne ljekovite činitelje, poput termalnih i mineralnih voda, ljekovitog blata, klime, zraka, mora, ljekovitog bilja može se postići visoka pozicija na svjetskom turističkom tržištu zdravstvenog turizma.

Polaznici su uspješno položili završni ispit te im je ponuđena mogužnost zaposlenja na putničkim brodovima.

Naša prednost:

  • programi su prilagođeni i fokusirani na konkretna i primjenjiva praktična znanja
  • rad u malim grupama
  • individualni pristup svakom polazniku
  • zaposlenje završetkom obrazovanja

Pogodnosti:
– Mogućnost online praćenja nastave (Skype, Zoom)
– Povoljna cijena programa i mogućnost plaćanja u ratama
– Upis u e-radnu knjižicu

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Informacije i prijave: [email protected],
tel.021/558 – 509, mob. 0914782892

Više na: https://poubozic.com/maser/

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares