fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Praktična nastava za pomorce – Jadrolinija trajekt “Korčula”

Dana 14.12.2019. u sklopu praktične nastave pod mentorstvom kapetana Grgića polaznici srednjoškolskih programa Pomorski nautičar i Tehničar za brodostrojarstvo bili su u posjeti trajektu “Korčula” u vlasništvu Jadrolinije. Polaznici su imali priliku upoznati se s radom u strojarnici, na mostu te s rukovanjem brodskom opremom.

Ovom prilikom se zahvaljujemo djelatnicima Jadrolinije na ljubaznosti i trudu da dočaraju polaznicima realne uvjete rada na brodu nakon završetka školovanja.

Nastavni se proces 20% vremena izvodi praktično radi zadovoljenja kriterija izvedbe navedenog ishoda, a 80% služi za povezivanje usvojenih sadržaja s teorijskim spoznajama i praktičnom primjenom.
U nastavni predmet su implementirani sadržaji prema STCW konvenciji i IMO modelu.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares