fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

POU Božić sudionik Simpozija ASOO “Razvoj sustava osiguranja kvalitete u obrazovanju odraslih”- Vodice 2020/2021.

U Hotelu Olimpija Sky u Vodicama dana 20. – 23.09. POU Božić je bio sudionika na Simpoziju Agencije za strukovno obrazovanje odraslih financiran od strane ESF projekta pod nazivom “Razvoj sustava osiguranja kvalitete u obrazovanju odraslih”. Simpozij je osmišljen tako da su vješto kombinirana predavanja s radionicama za sudionike simpozija. Simpozij je otvorio ravnatelj ASOO Mile Živčić i Momir Karin pomoćnik ministra znanosti i obrazovanja.

Osim simpozija održana je Konferencija u organizaciji Zajednice ustanova za obrazovanje odraslih RH gdje su svoje teme izlagali gosti Antonija Bašić iz viša suradnica za obrazovanje pri HGK SDŽ, Jasminka Martinović direktorica odjela obrazovanja pri HUP-u RH, Davorka Schmidt voditeljica odjela obrazovanja odraslih pri MZO, Dragica Kovčalija voditeljica odjela razvoja obrazovanja odraslih ASOO te Anita Zovko redovna profesorica na Filozofskom fakultetu u Rijeci.

Na Konferenciji predsjednica ZUOO RH Eržabet Tomić uručila je našem stručnom andragoškom voditelju učilišta priznanje na iznimnom doprinosu razvoja obrazovanja odraslih.

Završetkom simpozija uz opuštanje i glazbu zabavili smo se do ranih jutarnjih sati uz nadu skorašnjeg susreta!

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]-bozic.hrShares