fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

“BEAUTY ACADEMY” POU Božić

NOVO u POU Božić!

Potaknuti sve većim zahtjevima naših partnera iz SSM Crewa kao vodeće agencije za ukrcaj pomoraca na putničke brodove  s 25-godišnjom tradicijom koji u sljedećem periodu rade regrutaciju kandidata za Carnival Maritime u svrhu zapošljavanja u industriji putničkih brodova za časničko i hotelsko osoblje odlučili smo se za pokretanje vlastite Beauty akademije.

 

Inače Carnival Maritime pruža pomorske usluge i djeluje po najvišim tehničkim standardima za Costa i Aida grupaciju za krstarenja. Do sada poslodavci koji su vlasnici velikih putničkih brodova nisu imali praksu koristiti usluge hotelskog osoblja iz Hrvatske već pretežno s Filipina, a osoblje koje bi se i krcalo iz Europe kao upravljački kadar isključivo su bili Talijani u hotelskom dijelu. Promjenom kadrovske strategije na važnost dolazi educirano hotelsko osoblje iz Hrvatske. Visoki tehnički standardi zahtijevaju educirane kadrove sa znanjem stranog jezika. Stoga smo u suradnji s partnerima razvili prilagođene edukacijske programe u svrhu što brže aklimatizacije s radom na putničkim brodovima. Programi su usklađeni s STCW konvencijom što znači dodatnu izobrazbu za ukrcaj na brod.

BEAUTAY ACADEMY u ponudi ima sljedeće programe odobrene od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji su izrađeni prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji:

  • MASER
  • WELLNESS TERAPEUT
  • KOZMETIČKA NJEGA LICA
  • MANIKURA I UGRADNJA NOKTIJU
  • VIZAŽIST
  • VODITELJ WELLNESS CENTRA
  • AROMAMASAŽA
  • LIMFNA DRENAŽA

 

Početak programa je 22.02. 2020.godine.

Nastava se izvodi u popodnevnim satima dvaputa tjedno.

Praksa se izvodi u praktikumu učilišta i u realnim uvjetima rada na brodu.

Predavači su eminentni stručnjaci s iskustvom rada na putničkim brodovima.

 

Sve informacije o upisima možete dobiti i putem emaila [email protected] ili na mobitel 091/478 28 92

 

Visoki tehnički standardi zahtijevaju educirane kadrove sa znanjem stranog jezika. Stoga smo u suradnji s partnerima razvili prilagođene edukacijske programe u svrhu što brže aklimatizacije s radom na putničkim brodovima.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares