fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

“BEAUTY ACADEMY” POU Božić

NOVO u POU Božić!

Potaknuti sve većim zahtjevima naših partnera iz SSM Crewa kao vodeće agencije za ukrcaj pomoraca na putničke brodove  s 25-godišnjom tradicijom koji u sljedećem periodu rade regrutaciju kandidata za Carnival Maritime u svrhu zapošljavanja u industriji putničkih brodova za časničko i hotelsko osoblje odlučili smo se za pokretanje vlastite Beauty akademije.

 

Inače Carnival Maritime pruža pomorske usluge i djeluje po najvišim tehničkim standardima za Costa i Aida grupaciju za krstarenja. Do sada poslodavci koji su vlasnici velikih putničkih brodova nisu imali praksu koristiti usluge hotelskog osoblja iz Hrvatske već pretežno s Filipina, a osoblje koje bi se i krcalo iz Europe kao upravljački kadar isključivo su bili Talijani u hotelskom dijelu. Promjenom kadrovske strategije na važnost dolazi educirano hotelsko osoblje iz Hrvatske. Visoki tehnički standardi zahtijevaju educirane kadrove sa znanjem stranog jezika. Stoga smo u suradnji s partnerima razvili prilagođene edukacijske programe u svrhu što brže aklimatizacije s radom na putničkim brodovima. Programi su usklađeni s STCW konvencijom što znači dodatnu izobrazbu za ukrcaj na brod.

BEAUTAY ACADEMY u ponudi ima sljedeće programe odobrene od Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, koji su izrađeni prema preporukama Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualizaciju i kulturu (EACEA) pri Europskoj Uniji:

  • MASER
  • WELLNESS TERAPEUT
  • KOZMETIČKA NJEGA LICA
  • MANIKURA I UGRADNJA NOKTIJU
  • VIZAŽIST
  • VODITELJ WELLNESS CENTRA
  • AROMAMASAŽA
  • LIMFNA DRENAŽA

 

Početak programa je 22.02. 2020.godine.

Nastava se izvodi u popodnevnim satima dvaputa tjedno.

Praksa se izvodi u praktikumu učilišta i u realnim uvjetima rada na brodu.

Predavači su eminentni stručnjaci s iskustvom rada na putničkim brodovima.

 

Sve informacije o upisima možete dobiti i putem emaila [email protected] ili na mobitel 091/478 28 92

 

Visoki tehnički standardi zahtijevaju educirane kadrove sa znanjem stranog jezika. Stoga smo u suradnji s partnerima razvili prilagođene edukacijske programe u svrhu što brže aklimatizacije s radom na putničkim brodovima.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares