fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Posjet kruzeru “AIDAblu”

Djelatnici Pučkog otvorenog učilišta Božić zajedno s polaznicima naše pomorske škole posjetili su 28.10.2019. “Aidablu” tijekom njenog pristajanja u luku Split.

Obilazak broda vodio je HR Manager i bio je tako ljubazan da nam dao sve informacije o izvanrednoj organizaciji AIDAblu tima i kako funkcionira cijeli sustav rada na brodu.

U našoj kratkoj, ali vrlo detaljnoj posjeti, prošli smo kroz većinu javnih prostora i posjetili most, gdje nam je 1. časnik (hrvatski građanin) objasnio svoju dnevnu rutinu i uređaje/tehnologije koje se koriste na mostu. Tu smo također dobili priliku razgovarati s nekim od naše posade na brodu, što je bilo stvarno super.

Bilo je to fantastično iskustvo u svemu i zahvaljujemo našim partnerima iz AIDA kompanije.

Bilo je to fantastično iskustvo u svemu i zahvaljujemo našim partnerima iz AIDA kompanije.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares