fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

POU Božić ponosni nositelj certifikata bonitetne izvrsnosti

POU Božić tim uspješnim vođenjem je ostvario vrhunske poslovne rezultate i zavrijedio jednu od najboljih bonitetnih ocjena. Za to nam je renomirana europska tvrtka CompanyWalle dodijelila certifkat bonitetne izvrsnosti. Certifkat bonitetne izvrsnosti tvrtke CompanyWall ustaljen je na domaćem i inozemnom tržištu, kao precizan pokazatelj tržišne stabilnosti i jamstvo podmirenja svih novčanih obveza unutar propisanih vremenskih i zakonskih rokova.

Nadamo se da će nas naši kupci, klijenti i poslovni partneri tako prepoznati kao tvrtku koja zaslužuje potpuno povjerenje u poslovnom svijetu

Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares