fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Odluka Stožera SDŽ za organiziranje nastave u razdoblju od 12.04.2021. do 17.04.2021. godine

Zbog trenutne epidemiološke situacije u Splitsko-dalmatinskoj županiji i preporuka epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske Županije te nakon obavljenih konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Republike Hrvatske, kao i nadležnim Ministarstvom znanosti i obrazovanja održavanje nastave za polaznike srednjih škola odnosno programa prekvalifikacije i obrazovanja odraslih  u Splitu provodit će se po Modelu ..C” odnosno ..online” nastava. Odluka Stožera SDŽ odnosi se za organiziranje nastave u razdoblju od 12.04.2021. do 17.04.2021. godine na području Splitsko-dalmatinske županije.

Raspored odvijanja nastave se nalazi na oglasnoj ploči učilišta i svi polaznici će o istoj biti obaviješteni putem maila.

O prelasku na drugi model nastave ćete biti pravodobno obaviješteni. Do tada ostanite na sigurnom, čuvajte svoje i zdravlje drugih!Shares