fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

NOVO – Jednodnevne edukacije iz područja ljepote i zdravlja

Potaknuti velikim brojem zainteresiranih osoba za obrazovne programe iz sektora ljepote i zdravlja početkom 2021.godine odlučili smo proširiti paletu obrazovnih programa jednodnevnim edukacijama. U ponudi imamo preko 20 edukacija s različitim temama iz područja manikure, pedikure, kozmetičke njege lica, masaže i wellnessa. Edukacije se izvode u našem praktikumu u manjim grupama uz individualni pristup svakom polazniku. Sadržaj edukacija je prilagođen polaznicima bez prethodnog iskustva i znanja na temu edukacija.
Izvođenje edukacija će se odvijati svake subote u mjesecu. Za početak smo pripremili izvođenje tri edukacije i to prema sljedećem rasporedu:
– LASH LIFT – 20.03.
– BROWS LIFT – 27.03.
– EGIPATSKA DEPILACIJA ŠEĆERNOM PASTOM- 10.04.
Sve informacije vezane za edukacije kontaktirati na: [email protected]; mob.091/4782892, tel.021/558519
Edukacije se izvode u našem praktikumu u manjim grupama, individualni pristup svakom polazniku uz povoljne cijene upisa!
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

 

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares