fbpx
About us

International Maritime Academy Bozic is the first international maritime school in the Republic of Croatia founded in Split. Within the Academy there is a department that offers professional guidance to the participants and takes care of the possibilities for their employment. We offer theoretical education in modern equipped classrooms and practical education in the most modern simulator instruction room.

Pratite nas i na:

Dramsko-pripovjedni studio za djecu “RIČPORIČ”

[RIČPOPRIČ – NEKA DJECA NAUČE PRIČATI]

Prijavite svoje dijete (5-11 g.) u prvi Dramsko-pripovjedni studio u Hrvatskoj, koji počinje s radom 1.10.2019.god. Unaprijedite komunikacijsku kulturu, razvoj sposobnosti izražavanja vlastitih stavova i osjećaja te poticanje pričanja i igranja priča kod svoje djece.

Nikakvo prethodno glumačko ili recitatorsko ISKUSTVO NIJE POTREBNO. Dobrodošla su nam i djeca koja uče hrvatski kao drugi jezik.

Trajanje: od 1.10.2019 do 15.6.2020

Termini: mjesečno 4 x 90 min (jednom tjedno)
– utorkom – predškolci – 18-19:30 h
– srijedom – I i II razred – 18-19.30 h
– četvrtkom – III i IV razred – 18:30-20.00 h

(ovisno o obvezama polaznika moguće su i promjene u dogovoru s roditeljima)

Mjesečna članarina: 180 kn

Voditeljica JASMINA ŽILJAK ILINČIĆ:

diplomirana je učiteljica sa sedmogodišnjim glumačkim iskustvom u Gradskom kazalištu mladih u Splitu. Završila je niz glumačkih i dramsko-pedagoških edukacija u zemlji i inozemstvu te održala preko stotinu različitih edukacija i radionica za pedagoške djelatnike i djecu i mlade na stručnim skupovima, u kazalištima, školama, vrtićima, domovima za djecu, knjižnicama, udrugama, bolnicama, igraonicama… Radila je u Gradskom kazalištu mladih kao glumica i voditeljica Dječjeg dramskog studija te u Kazalištu PlayDrama kao voditeljica Glumačkog studija za djecu i programa Forum – tetara za odrasle… Dobitnica je Nagrade za najbolje glumačko ostvarenje u kategoriji Predstava za djecu i mlade na Festivalu glumca u Vukovaru 2010. godine te Priznanja za stručan i stvaralački odgojni rad Hrvatskog centra za dramski odgoj u Zagrebu, 2018. godine. Živi i radi u Splitu kao dramski pedagog freelancer i suradnica Hrvatskog radija- Radija Split gdje uređuje i vodi emisiju za djecu„Škrinjica za sne.“

PRIJAVITE se odmah na [email protected]
ili na kontakt brojeve 021/558-519; 091 478 2892

DOBRODOŠLI svi od 5 do 11 godina MLADOSTI !

Studio za djecu od 4 do 10 god koji razvija i potiče kulturu govorenja i pripovijedanja narodnih priča i bajki, kroz dramsku igru, pokret, ritam, improvizacije i motoričke aktivnosti.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares