fbpx
O nama

Pučko otvoreno učilište Božić je prvo međunarodno pomorsko učilište u Republici Hrvatskoj osnovano u Splitu. Polaznicima nudi mogućnost upisa u programe doškolovanja, prekvalifikacije, osposobljavanja i usavršavanja za različita zanimanja. U suradnji s Agencijom za zapošljavanje pomoraca Učilište nudi polaznicima zaposlenje na putničkim brodovima nakon završetka obrazovanja. Učilište posjeduje sva relevantna odobrenja Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Pratite nas i na:

Dramsko-pripovjedni studio za djecu “RIČPORIČ”

[RIČPOPRIČ – NEKA DJECA NAUČE PRIČATI]

Prijavite svoje dijete (5-11 g.) u prvi Dramsko-pripovjedni studio u Hrvatskoj, koji počinje s radom 1.10.2019.god. Unaprijedite komunikacijsku kulturu, razvoj sposobnosti izražavanja vlastitih stavova i osjećaja te poticanje pričanja i igranja priča kod svoje djece.

Nikakvo prethodno glumačko ili recitatorsko ISKUSTVO NIJE POTREBNO. Dobrodošla su nam i djeca koja uče hrvatski kao drugi jezik.

Trajanje: od 1.10.2019 do 15.6.2020

Termini: mjesečno 4 x 90 min (jednom tjedno)
– utorkom – predškolci – 18-19:30 h
– srijedom – I i II razred – 18-19.30 h
– četvrtkom – III i IV razred – 18:30-20.00 h

(ovisno o obvezama polaznika moguće su i promjene u dogovoru s roditeljima)

Mjesečna članarina: 180 kn

Voditeljica JASMINA ŽILJAK ILINČIĆ:

diplomirana je učiteljica sa sedmogodišnjim glumačkim iskustvom u Gradskom kazalištu mladih u Splitu. Završila je niz glumačkih i dramsko-pedagoških edukacija u zemlji i inozemstvu te održala preko stotinu različitih edukacija i radionica za pedagoške djelatnike i djecu i mlade na stručnim skupovima, u kazalištima, školama, vrtićima, domovima za djecu, knjižnicama, udrugama, bolnicama, igraonicama… Radila je u Gradskom kazalištu mladih kao glumica i voditeljica Dječjeg dramskog studija te u Kazalištu PlayDrama kao voditeljica Glumačkog studija za djecu i programa Forum – tetara za odrasle… Dobitnica je Nagrade za najbolje glumačko ostvarenje u kategoriji Predstava za djecu i mlade na Festivalu glumca u Vukovaru 2010. godine te Priznanja za stručan i stvaralački odgojni rad Hrvatskog centra za dramski odgoj u Zagrebu, 2018. godine. Živi i radi u Splitu kao dramski pedagog freelancer i suradnica Hrvatskog radija- Radija Split gdje uređuje i vodi emisiju za djecu„Škrinjica za sne.“

PRIJAVITE se odmah na [email protected]
ili na kontakt brojeve 021/558-519; 091 478 2892

DOBRODOŠLI svi od 5 do 11 godina MLADOSTI !

Studio za djecu od 4 do 10 god koji razvija i potiče kulturu govorenja i pripovijedanja narodnih priča i bajki, kroz dramsku igru, pokret, ritam, improvizacije i motoričke aktivnosti.
Broj polaznika je ograničen – Rezervirajte svoje mjesto već danas!

Kontaktirajte nas: 021 558 519

[email protected]Shares